Bahia Feliz

Bahia Feliz on ihastuttava lomakylä Gran Canarialla meren rannalla. Siellä on paljon majoitusvaihtoehtoja, upeita uima-altaita, ihania ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia. Kylä sijaitsee Gran Canarian kaakkoisrannikolla ja sieltä on mielettömän upeat näkymät Atlantille. Kaikkialla on kaunista, vehreitä istutuksia, kukkia ja palmuja. Kylän keskusta on nimeltään plaza ja sen ympärille on kerääntynyt joukko ravintoloita ja kauppoja. Tunnelma illan pimetessä on aivan ihastuttava ja siellä todella voi rentoutua ja nauttia leppoisasta lomanvietosta. Kaikenikäisille löytyy jotain, josta pitää. Ravintolat kilpailevat siitä mikä tekee herkullisinta ruokaa. Lämpötila on kesäinen ympäri vuoden. Talvikaudellakin lämpöä on yli 20 astetta ja aurinko paistaa yleensä aina.

Playa del Inglesiin suureen huvittelulomakohteeseen on matkaa vain seitsemän kilometriä, joten sijainti on aivan loistava. Sinne pääsee todella helposti paikallisbussilla tai taksilla. Hinnat ovat edulliset ja liikkuminen nopeaa. Toki tämä lomakylä on niin ihastuttava, että sieltä ei oikein malta lähteä edes retkille.

Hotellit

Erityisesti lapsiperheille sopii Finnmatkojen Blue Star Monte Feliz, joka sijaitsee kukkulan huipulla. Siellä on viihdettä, aktiviteetteja ja ohjelmaa lapsille ja kaikenikäisille. Toiset hotellit Las Pitas ja Tres Vidas on rakennettu rinteeseen ja ne ovat viihtyisiä lepokoteja rauhallista lomanviettoa kaipaaville. Kesällä reissussa on enimmäkseen lapsiperheitä, mutta talvikaudella on ilman lapsia matkustavia myös paljon. Hotelli Orquidea rannan lähellä on ihastuttava nautinnon ystäville. Siellä on tarjolla kaikenlaisia kauneus ja terveyshoitoja heidän uudessa spa-keskuksessaan. Nautiskelupaketin voi tilata Finnmatkoilta jo etukäteen. Playa Feliz on uusin hotelli ja se sijaitsee lähimpänä rantaa ja sen edustalta lähtee sievä rantatie, joka vie aina Playa del Inglesiin saakka seitsemän kilometrin matkan. Lapset kannattaa ilmoittaa jo kotimaassa lastenkerhoon, joka tarjoaa lapsille unohtumattomia lomaelämyksiä. Heidän lomansa kohokohta voi olla vaikka Bamse-nallen tapaaminen. On olemassa myös monia lastenaktiviteetteja, joihin aikuiset voivat osallistua lastensa kanssa.

Tässä kylässä parasta on myös se, että kaikki alueen uima-altaat ovat matkailijoiden yhteiskäytössä. Joten voi vain valita mieleisensä paikan ja istahtaa ottamaan aurinkoa tai uimaan. Auringonottotuolit ovat maksuttomia kaikkialla sekä merivesialtaiden käyttö. Loma täällä on todella helppoa. Lasten leikkipaikat ovat todella upeat ja kun lapset viihtyvät niin koko perhe viihtyy.

Aktiviteetteja ja retkiä

Bahia Felizissä voi vuokrata vaikka purjelaudan ja lähteä kokeilemaan Atlantin aaltoja. Tenniskentät ovat upeita ja auringon alla on mukava ottaa tennisottelu kaverin kanssa. Autolla voi helposti päästä Gran Canarian hienoille golf-kentille ja vuokra-autolla on muutenkin mukava kierrellä vähän tätä kaunista Gran Canarian lomasaarta. Kannattaa vierailla vaikka jossain saaren vesipuistossa tai osallistua delfiinisafarille. Täällä järjestetään myös monia opastettuja retkiä kuten kamelisafari ja jeeppisafari Playa del Inglesin dyyneille, purjehdusretki katamaraanilla tai retki Teneriffalle Loro Parque eläinpuistoon.

Leave a Comment