Caleta de Fuste – Perhelomaa ja golflomaa Fuerteventuran saarella

Fuerteventuran saari Kanarialla on monelle vielä tuntematon saari, vaikka Gran Canarialla, Teneriffalla tai Lanzarotella onkin tullut jo matkailtua. Fuerteventura on mukavan alkuperäinen paikka verrattuna naapurisaariin. Sieltä löytää vielä alkuperäistä luontoa ja kanarialaista elämää.

Caleta de Fuste Fuerteventuralla on erinomainen lomakohde lapsiperheille sekä golfin ystäville. Caleta de Fusten rannat ovat lapsiystävälliset ja se on turvallinen lomakohde. Siellä voi liikkua kävellen paikasta toiseen, mikä tekee siitä helpon lomakohteen perhematkailua ajatellen. Golfmahdollisuudet ovat myös erittäin hyvät ja tasokkaat golfkentät houkuttelevat golfin ystäviä golfaamaan.

 Hyvä tukikohta Fuerteventuran lomalle

Caleta de Fusten sijainti keskellä itärannikkoa on ihanteellinen, sillä siitä pääsee helposti liikkumaan muuallekin saarelle. Caleta de Fustesta kannattaa lähteä tutustumaan saaren viehättäviin pikkukyliin tai vaikka pääkaupunkiin Puerto de Rosarioon, jossa on enemmän paikalliselämää. Corrallejon upeita hiekkadyynejä kannattaa myös käydä katsomassa ja jos perheessä on lapsia, niin Oasis Park –eläinpuisto on lapsille mukava elämys. Auton vuokraaminen on edullista ja siten pääsee helposti liikkumaan paikasta toiseen. Fuerteventuran tiet ovat hyvässä kunnossa ja liikennekäyttäytyminen on suhteellisen normaalia. Fuerteventuralla kulkee myös paikallisbusseja, joten niilläkin voi siellä huoleti liikkua.

Caleta de Fusten huvielämä

Caleta de Fusten keskusta on varsinkin illallisaikaan vilkas ja siellä on paljon ravintoloita, jotka tarjoavat sekä paikallista että kansainvälistä ruokaa. Siellä on myös kaunis huvivenesatama, joka luo ainutlaatuista tunnelmaa. Yöelämä ei ole niin vilkasta, kun mitä muualla Kanarialla on, mutta baareja on kuitenkin jonkin verran.

Caleta de Fusten harrastusmahdollisuudet

Golf on ehdottomasti tärkein harrastus Caleta de Fustessa, sillä siellä on upeat golfkentät. Kohde houkuttelee golfin pelaajia ympäri Eurooppaa. Caleta de Fustessa on myös hyvät vesiurheilumahdollisuudet ja hotellit siellä ovat tasokkaita tenniskenttineen ja upeine uima-altaineen.

Lähde lomalle Caleta de Fusteen

Caleta de Fusteen pääsee Suomesta kätevästi valmiilla pakettimatkalla. Katso tästä Caleta de Fusten lomat:

Lomamatkat

Leave a Comment