Corrallejo houkuttelee auringonpalvojia

Fuerteventuran Corrallejo on upea kohde auringonpalvojille. Sen hienot valkohiekkaiset ja kilometrien pituiset rannat ovat kuin tropiikista. Corrallejo on myös surffareiden suosima lomakohde, sillä siellä tuulet ovat suotuisia surffaamiseen. Corrallejo on Fuerteventuran saaren vilkkain lomakohde ja sieltä löytää myös yöelämää. Vesiurheilumahdollisuudet ovat loistavat ja espanjalaista aitoa tunnelmaakin tästä kohteesta löytyy. Corrallejo soveltuu myös perhematkailuun, sillä rannat ovat matalat ja merivesi on puhdasta.

Vuosia sitten Corrallejo oli vain pieni perinteinen kalastajakylä, jossa ei tiedetty matkailusta mitään. Sitten pikkuhiljaa satunnaiset Kanarian matkailijat löysivät kohteen ja matkailijoita alkoi virrata sinne yhä enemmän. Corrallejon upeat hiekkadyynit ovat niin loistava vetonaula, että monet matkailijat halusivat nähdä ne. Siitä pikku hiljaa Corrallejo alkoi kehittyä matkakohteeksi, jossa matkailijoiden tarpeet on hyvin huomioitu. Vaikka nykyään Corrallejo on kasvanut suuremmaksi, niin siellä on silti säilynyt aito kalastajakylän tunnelma.

Harrastusmahdollisuudet ja tekemistä Corrallejossa

Jos ei halua koko lomaansa vain nauttia rannalla löhöilystä, niin Corrallejosta löytyy paljon tekemistä aktiivisellekin matkailijalle. Erityisesti vesiurheilulajien harrastaminen on suosittua Corrallejossa. Siellä on useita sukelluskeskuksia ja siellä toimii useita yrityksiä, jotka järjestäjät veneretkiä sekä kalastusretkiä. Corrallejossa voi myös surffata, purjelautailla ja leijalautailla. Lasipohjaveneajelulle kannattaa myös osallistua, sillä se on todella mielenkiintoinen kokemus koko perheelle. Isla de los Lobos saari on suosittu lasipohjaveneretkikohde, sillä siellä on todella kaunista.

Corrallejon ympäristöön kannattaa myös käydä tutustumassa laajemminkin, sillä sisämaassa esimerkiksi on paljon näkemistä. Parhaiten tämä onnistuu vuokra-autolla, sillä tiet ovat hyvässä kunnossa ja liikennesäännöt ovat samat kuin Suomessakin. La Olivan pikkukaupunki taide-esittelyineen Centro de Arte Canariossa on upea retkikohde. Samoin El Cotillon kalastajakylä on todella kaunis paikka, jossa on koko Fuerteventuran kaunein ranta.

Gastronomisia elämyksiä Corrallejossa

Illallinen on Corrallejon loman kohokohta ja täällä pääsee todella nauttimaan espanjalaisen keittiön antimista. Erityisesti satamassa on paljon hyviä ravintoloita, joista saa maukasta kalaruokaa ja äyriäisruokia. Fuerteventuran kansallisruoka on cabrito, joka on valmistettu vuohenlihasta. Sitä kannattaa kokeilla. Illallisravintoloiden lisäksi Corrallejosta löytyy aimo joukko pieniä tapaspaikkoja, joissa voi nauttia pieniä ja maukkaita espanjalaisia annoksia paikallisen viinin kanssa.

Corrallejo Fuerteventura matkat löydät edullisesti tästä:

 

Leave a Comment