Jandia – Fuerteventuran parhaimpia rantoja ja rauhallista lomaa

Jandian lomakohde Fuerteventuran eteläreunalla on suosittu perhelomakohde sekä vesiurheilukohde. Jandian puhtaat ja kirkkaat vedet ovat sukeltajien ja snorklaajien suosiossa. Samoin suotuisat tuulet houkuttelevat paikalle purjelautailijoita ja lainelautailijoita. Playa de Matorralin ranta on hienoa hiekkaa ja se on loivasti syvenevä, minkä takia Jandia on loistava lapsiperheiden lomakohde. Sää Jandiassa on Fuerteventuran paras ja siellä on usein aurinkoista.

Jandia on suunniteltu lomalaisia varten ja siellä kaikki on kävelyetäisyydellä toisistaan. Tämä tekee lomailusta mukavan helppoa ja iltaisin Jandiassa on mukavaa käveleskellä rauhassa ja nauttia rauhallisesta lomatunnelmasta. Rannalle on myös jokaiselta hotellilta aivan lyhyt matka. Mukavaa lisäväriä Jandian lomaan tuo aivan Jandian vieressä oleva satamakaupunki Morro Jable, jossa kannattaa loman aikana käydä. Se on erityisen kuuluisa hyvistä kalaravintoloistaan.

Huvitukset Jandiassa

Jandian matkailijoista pääosa tulee Saksasta, mikä näkyy Jandiassa selvästi. Siellä on useita baareja ja ravintoloita, jotka saksalaiset omistavat. Pääosan ravintoloista omistavat kuitenkin luonnollisesti espanjalaiset. Jandiassa on myös paljon brittipubeja. Iltaelämää on jonkin verran, mutta kaiken kaikkiaan Jandiaa voidaan pitää rauhallisena lomakohteena.

Jandian uimarannat

Jandiassa on monta uima rantaa. Playa de Matorralin ranta on suosituin ja siellä on kaunis majakka, joka jakaa rannan kahteen osaan: tavalliseen uimarantaan sekä nudistien suosimaan rantaan. Sotaveton ranta on tuulinen ja se on suosittu vesiurheiluranta ja siellä sijaitsee vesiurheilukeskus. Täällä järjestetään myös surffauksen MM-kilpailuja. Barloventon ranta ja Cofeten ranta ovat pienempiä ja hyvin tuulisia.

Jandialla on loistava sijainti retkiä ajatellen

Jandia on hyvä tukikohta lomailulle, jos haluaa lähteä tutustumaan Fuerteventuran saareen enemmänkin. Sisämaan ihanat idylliset kylät ovat lähettyvillä ja samoin ovat pääkaupunki Puerto de Rosarion hyvät ostosmahdollisuudet. Paikasta toiseen pääsee liikkumaan parhaiten auton vuokraamalla, sillä tiet ovat pääosin hyvässä kunnossa ja liikenne sujuvaa. Myös matkatoimiston retkille voi osallistua sekä paikallisbussitkin kulkevat. Corrallejon hiekkadyynit ovat suosittu retkikohde ja myös Oasis Park –eläinpuisto kiinnostaa varmasti koko perhettä.

Lomalle Jandiaan

Fuerteventuralle ja Jandiaan pääsee helpoiten lomamatkalle ostamalla valmiin matkapaketin. Matkoja Suomesta Jandiaan järjestää:

 

 

 

Leave a Comment