Lanzaroten Costa Teguise – rantalomaa modernissa ympäristössä

Costa Teguisen viehättävä lomakaupunki sijaitsee Lanzaroten aurinkoisella reunalla ja sieltä löytyvät kaikki mukavaan rantalomaan tarvittavat elementit. Siellä on hyvin hoidettu ja kaunis hiekkaranta, jota reunustaa ihastuttava rantapromenadi. Satama on todella sievä ja varsinkin illan pimetessä siellä on erittäin kaunista. Pueblo Marinero on Costa Teguisen keskustori ja sen ympäristössä sijaitsee suurin osa Costa Teguisen ravintoloista, kahviloista sekä tapasbaareista. Costa Teguise on rakennettu vasta viimeisten 30 vuoden aikana, joten ympäristö on erittäin nykyaikaista ja hyvinhoidettua.

Costa Teguisea voi suositella lomakohteeksi kaikille, jotka kaipaavat rauhallista lomailua kauniissa ympäristössä.

Uimarannat Costa Teguisessa

Costa Teguisessa on todella hyvät uimamahdollisuudet ja upeat hiekkarannat. Suosituin uimaranta, ainakin lapsiperheiden keskuudessa lienee Playa Bastian. Playa Bastian on suojaisa poukama, jossa aallot ovat maltillisia ja lastenkin on turvallista uida siellä. Playa Cucharasin ranta puolestaan on surffareiden suosima ja se on erittäin tuulinen ranta.

Costa Teguisen harrastusmahdollisuudet

Golfaajat suosivat Costa Teguisen lomakohdetta, sillä siellä on 18-reikäinen golfkenttä. Vakaa pohjoistuuli takaa upeat puitteet surfauksen harrastamiselle. Costa Teguisen hotellit ovat myös varsin hyvätasoisia ja niissä on omat tenniskentät sekä minigolfkentät.

Shoppailumahdollisuudet Costa Teguisessa

Costa Teguisessa on jonkin verran kauppoja ja putiikkeja, joista voi tehdä lomaostoksia. Mikäli shoppailu kiinnostaa enemmänkin, niin kannattaa tehdä retket Teguisen sunnuntaimarkkinoille ja Arrecifen pääkaupunkiin. Näissä molemmissa voi tehdä enemmän ostoksia.

Teguisen sunnuntaimarkkinat

Teguisen sunnuntaimarkkinat ovat legendaariset. Nämä valtavan suuret markkinat keräävät ihmisiä ja matkailijoita tekemään ostoksia ympäri Lanzaroten saarta. Hyvä tinkijä voi tehdä hyviä löytöjä markkinoilta. Teguisen kaupunki itsessään on myös mukava retkikohde, sen siirtomaatyyliset talot ja viehättävät kirkot ovat peräisin 1500-luvulta.

Arrecifen pääkaupunki on vain 10 kilometrin päässä

Lanzaroten pääkaupunki Arrecife sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Costa Teguisesta. Siellä on paljon kauppoja ja itse kaupunki on myös todella kaunis. Siellä on monia historiallisesti kiinnostavia nähtävyyksiä, joista tunnetuin on Castillo San Jose, joka on 1700-luvulla rakennettu linna. Illan pimetessä Arrecifen kalasatama on erittäin tunnelmallinen, joten mahdollisuuksien mukaan siellä kannattaa lomansa aikana vierailla.

Matkat Costa Teguiseen

Suomesta pääsee lomalle Lanzaroten Costa Teguiseen seuraavien matkanjärjestäjien matkalla:

Leave a Comment