Las Meloneras – uusin helmi Kanarialla

Las Meloneras on Gran Canarian saaren uusin ja tyylikkäin lomakohde. Se on moderni ja raikas lomakylä, joka sijaitsee Maspalomasin hiekkadyynien toisessa päässä. Meloneraksen ranta on yksi Kanarian kauneimpia ja se on loistava lomakohde rantaloman ystäville tai golfin ystäville. Lapsiperheet viihtyvät siellä myös varmasti hyvin, sillä ranta on lapsiystävällinen, alue on turvallinen ja siellä on hyvät palvelut. Las Meloneras on kehittynyt vasta viimeisten parin vuoden aikana, joten kaikki siellä tuntuu uudelta ja tasokkaalta. Ravintoloita, baareja ja kauppojakin Las Melonerasissa on jo ihan mukava määrä. Sijainti lähellä Maspalomasin hiekkadyynejä on myös ihanteellinen ja sieltä voi halutessaan kävellä Maspalomasiin kaunista rantakatua pitkin. Myös Playa del Inglesin huvitukset ovat lähellä ja Inglesin hälinästä on mukava palata takaisin rauhalliseen ja kauniiseen Melonerasiin.

Tasokkaita hotelleja

Koska Las Meloneras on niin uusi lomakohde, niin siellä on myös koko Gran Canarian tasokkaimmat hotellit. Valinnanvaraa riittää ja osa hotelleista soveltuu aikuiseen makuun ja osa on rakennettu lapsiperheiden tarpeet huomioiden. Las Melonerasista löytyy myös viiden tähden hotelleja.

Tekemistä ja huvituksia

Meloneraksen rantakadulla on paljon kauppoja ja siellä on myös uusi ostoskeskus, jossa on paljon merkkiliikkeitä. Las Melonerasissa on myös casino ja pari yökerhoa. Lähellä Melonerasia on monenlaisia huvituspaikkoja, joissa koko perhe viihtyy. Aqualand -vesipuisto, Palmitos Park –eläinpuisto, Sioux Cityn villin lännen kaupunki ja Holiday Worldin tivoli tarjoavat varmasti ajanvietettä lomapäiviksi. Jos haluaa vilkasta yöelämää, niin Playa del Inglesin huvitukset ovat aivan lähellä ja sinne pääsee halutessaan helposti viettämään iltaa.

Golfia Las Melonerasissa

Las Meloneras on loistava golfkohde talvisaikaan. Siellä on hyvinhoidettuja golfkenttiä, jotka ovat erittäin suosittuja. Kannattaa muistaakin varata peliaika jo koto-Suomesta käsin, jotta varmasti mahtuu sitten mukaan.

Miten pääsee lomalle Melonerasiin?

Kannattaa varata Melonerasiin valmismatka, jolloin voi keskittyä itse vain lomailuun, kun matkatoimisto on hoitanut kaiken valmiiksi. Suomesta Melonerasiin järjestää matkoja:

 

 

Leave a Comment