Las Playitas – aktiivisille Fuerteventuran lomalaisille

Las Playitaksen kalastajakylä ja upea aktiivisille ihmisille suunniteltu Las Playitas Resort houkuttelevat matkailijoita kylän upeille hiekkarannoille ja loistaviin kuntoilumahdollisuuksiin. Itse Las Playitaksen kylä on pieni ja viehättävä kylä, jossa asuu vain noin 300 asukasta. Siellä on vähän kauppoja, muutama ravintola sekä pari baaria. Kylän ranta soveltuu hienosti perheille, sillä se on matala ja hienohiekkainen. Playitaksen kylän reunalle on rakennettu matkailijoita varten upea Playitas Resort hotellikokonaisuus, joka koostuu useasta hotellista, neljästä uima-altaasta ja loistavista harrastusmahdollisuuksista.

Las Playitas Resort

Las Playitas Resortissa asutaan hyvin. Se on koko Fuerteventuran suurin aktiviteetti -ja liikuntakeskus. Kun lomailee Las Playitas Resortissa, niin voi yhdistää huvin ja hyödyn. Siellä voi pitää itsestään huolta ja samalla nauttia Kanarian lomasta. Jokaisen lomapäivän voi aloittaa osallistumalla aamujumppaan atlantin upeissa merimaisemissa ja nauttia sen jälkeen terveellisestä ja monipuolisesta aamiaisesta. Alueella on tarjolla kaikenlaisia kuntoilumahdollisuuksia. Altailla järjestetään vesijumppia ja spinning, pilates, jooga, kehonrakennus sekä rentoutuminen ovat Las Playitas Resortin päivittäisiä harrastusmahdollisuuksia. Myös tennis- ja golfmahdollisuudet ovat todella upeat. Vesiurheilun ystäville on tarjolla sukellusta, surffausta sekä purjehdusta. Alue on kooltaan yli sata hehtaaria ja siellä voi harrastaa melkein mitä vain, ammattitaitoisten ohjaajien avustuksella. Harjoitellakseen Las Playitas Resortissa ei tarvitse olla himourheiluja, vaan myös tavalliset liikunnanharrastajat sekä perheet viihtyvät varmasti Las Playitaksessa.

Gran Tarajal

Gran Tarajal on Fuerteventuran neljänneksi suurin kaupunki ja se sijaitsee ainoastaan neljän kilometrin päässä Las Playitaksen kalastajakylästä. Mikäli jossain vaiheessa lomaa haluaa lähteä vaikkapa ostoksille tai iltaa viettämään suurempaan paikkaan, niin Gran Tarajal tarjoaa siihen hyvät mahdollisuudet.

Las Playitaksen loma lataa varmasti akut paremmin arkeen kuin perinteinen Kanarian löhöloma. Siellä virkistyy nimittäin myös keho, eikä vain mieli. Mikäli liikunnanharrastaminen kiinnostaa, niin Las Playitas on tervetullut lisä lomakohdevaihtoehtojen joukkoon!
Lomalle Las Playitakseen

Matkoja Suomesta Las Playitakseen tarjoavat:

Leave a Comment