Maspalomasin hiekkadyynit houkuttelevat aurinkoloman viettoon

Maspalomas on koko Gran Canarian vanhin lomakaupunki. Maspalomas on tunnettu upeista hiekkadyyneistään ja maisema siellä on kuin Saharassa. Ranta on upea viiden kilometrin mittainen ja se on hyvin hoidettu sekä kaunis. Koska Maspalomas on niin vanha matkailukaupunki, niin se on kehittynyt hyvin matkailijoiden tarpeet huomioiden ja sieltä löytyy hienosti kaikki palvelut. Maspalomas on sopivan vehreä ja matalaan rakennettu, mikä tekee siitä kauniin ja viihtyisän lomakohteen kaikenikäisille matkailijoille.

Faron majakka

Faron majakka on tunnetuin rakennus Maspalomasissa ja se on seissyt tukevasti niillä sijoillaan aina vuodesta 1886 saakka. Noin sata vuotta majakan rakentamisen jälkeen alueen matkailumahdollisuudet huomattiin ja aluetta alettiin rakentaa.

Tekemistä Maspalomasissa

Maspalomasissa on paljon tekemistä erityisesti lapsiperheille. Agualandin vesipuisto kutsuu veden pyörteisiin ja Holiday World –tivoli kutsuu hurjiin laitteisiin. Palmitos Park –eläinpuisto on myös suosittu vierailukohde Maspalomasissa, siellä voi katsella papukaijoja ja muita eläimiä sekä siellä on myös päivittäin hienoja näytöksiä, joissa eläimet esittelevät temppujaan. Villin lännen kaupunki Sioux City on myös hauska paikka, jossa saa kulumaan halutessaan vaikka koko päivän. Ostoksista innostuneet voivat suunnata kymmenen minuutin ajomatkan päähän Playa del Inglesin suuriin ostoskeskuksiin shoppailemaan.

Maspalomas ja golf

Maspalomas on erittäin suosittu golfkohde ja siellä sijaitsee upea Campo de Golf Maspalomas. Tämä golfkenttä on yksi Gran Canarian hienoimmista golfkentistä ja todella suosittu. Kentät kannattaa varata jo koto-Suomesta valmiiksi, jotta pääsee varmasti pelaamaan haluamanaan ajankohtana.

Miten Maspalomasiin pääsee lomalle?

Suomesta pääsee parhaiten lomailemaan kauniiseen Maspalomasiin valmismatkalla. Näin ei tarvitse huolehtia erikseen lentojen ja hotellien varaamisesta. Katso tästä Maspalomas matkat:

Lomamatkat

 

 

Leave a Comment