Playa de las Americas – Teneriffan aurinkoisin lomakohde

Playa de las Americas on säilyttänyt jo vuodesta toiseen suosionsa aurinkovarmana Kanarian saarten talvilomakohteena. Playa de las Americas on Teneriffan aurinkoisin kohde sekä Teneriffan saaren huvielämän keskus.

Teneriffa on Kanarian saarista kaikkein suurin ja sen etelärannikko on lähes aina aurinkoinen, myös meidän kylmimpinä talvikuukausina. Rannikon uimavedet ovat puhtaita ja rannat ovat loivasti syveneviä, mitkä tekevät Teneriffasta myös lapsiperheiden suosikkilomasaaren. Lentoaika Teneriffalle on vain noin kuusi tuntia, joten sinne pääsee nauttimaan talviloman auringosta suhteellisen helposti.

Uimarannat Playa de las Americasissa

Alueen pääranta on hieno ja matala. Siellä on hyvät palvelut rantatuoleineen ja aurinkovarjoineen. Baareista saa myös tilattua ruokia ja juomia, jotka voi sitten nauttia halutessaan vaikka rantatuolissa. Vesiurheilumahdollisuudet rannalla ovat myös loistavat. Alueen kaikkein kaunein ranta, Playa de las Vistas, sijaitsee Los Cristianosissa Americasin toisella laidalla.

Playa de las Americas kehittyy jatkuvasti

Playa de las Americas on kehittynyt vuosien saatossa pienestä kalastajakylästä upeaksi ja monipuoliseksi lomakohteeksi. Playa de las Americaksesta löytyy varmasti kaikki lomapalvelut, mitä lomalainen voi toivoa. Se on täynnä toinen toistaan upeampia hotelleja ja ranta on kaunis ja hyvin hoidettu. Kävelykatu on vilkas ja kuhinaa riittää lähes ympäri vuorokauden. Playa de las Americas soveltuu siis lomakohteeksi yhtälailla lapsiperheille kuin huvittelun nälkäisille matkailijoillekin. Joka vuosi Americasissa avataan uusia ostoskeskuksia ja uusia klubeja sekä ravintoloita. Kylpylämatkailu on myös nyt valtavassa suosiossa.

Ihana rantakatu

Playa de las Americasin rantakatu on vertaansa vailla. Se alkaa viihtyisästä satamasta ja jatkuu kilometrien päähän naapurilomakohde Playa de Fanabehen saakka. Rantakatu on suunniteltu viihtyisäksi ja sitä reunustavat kymmenet elleivät sadat baarit, kahvilat, klubit sekä pikkukaupat. Rantakatu ei nuku koskaan ja illan viiletessä lomalaiset kerääntyvät kadulle vain käveleskelemään tai sitten nauttimaan baarien ja ravintoloiden antimista.

Tekemistä Playa de las Americasissa

Playa de las Americasissa on valtavan hyvät vesiurheilumahdollisuudet. Rannalla voi harrastaa niin liitovarjoilua, vesijettiajelua kuin polkuveneajeluakin. Lisäksi tenniksen ja golfin pelaajat voivat harrastaa lajiaan Americasin kauniissa ympäristössä.

Teneriffan suosituin nähtävyys on Loro Parquen eläinpuisto. Siellä viihtyy varmasti koko perhe delfiinien, merileijonien sekä papukaijojen seurassa. Tämä puisto sijaitsee Puerto de la Cruzissa ja sinne pääsee parhaiten osallistumalla valmiiksi järjestetylle retkelle.

Americasissa on Teneriffan suosituin vesipuisto Siam Park, josta löytyy sekä hurjia vesiliukumäkiä vesipedoille että kahluualtaita perheen pienimmille. Siam Park on eräs Euroopan suurimmista huvipuistoista. Vesilaitteiden lisäksi Siam parkissa on maailman suurin kokoelma thaimaalaisia rakennuksia. Siam Parkissa voi kuvitella olevansa Thaimaassa.

Las Canadasin luonnonpuisto sijaitsee melko lähellä Playa de las Americasia ja siellä on todella hyvät retkeily- ja patikointimaastot.

Miten pääsee lomalle Playa de las Americasiin?

Kätevimmin Playa de las Americasiin pääsee lomalle varaamalla sinne valmismatkan. Matkoja Suomesta Teneriffalle tarjoavat:

 

 

 

 

Leave a Comment