Puerto del Carmen on Lanzaroten perinteisin lomakohde

Puerto del Carmen on suosituin ja vanhin lomakohde Lanzaroten saarella. Siellä on upeita vaaleahiekkaisia hiekkarantoja, pitkä ja monipuolinen rantakatu baareineen, ravintoloineen, discoineen sekä kauppoineen ja paljon tekemistä. Ravintoloita Puerto del Carmenissa riittää jokaiseen makuun, espanjalaisen ruoan lisäksi siellä on muun muassa kiinalaisia, italialaisia ja meksikolaisia ravintoloita. Myös Mc Donalds löytyy rantakadulta. Herkuttelija voi istahtaa syömään illallista pitkän kaavan mukaan johonkin sataman lukuisista kalaravintoloista ja katsella samalla kaunista maisemaa.

Puerto del Carmenissa on todella kaunista ja maisema on perinteistä lanzarotelaista. Valkoiset talot näyttävät todella upeilta tummaa tulivuorimaisemaa vasten. Kaikkialla on kauniita kukkaistutuksia ja ympäristöstä pidetään hyvin huolta. Hotellit ovat pääosin hyvätasoisia ja niissä on hienot uima-allasalueet sekä harrastusmahdollisuudet.

Puerto del Carmenin uimarannat

Puerto del Carmen on kaunis rantalomakohde. Siellä on kolme rantaa jotka kaikki ovat hienohiekkaisia ja matalia. Lapsetkin voivat polskutella näillä rannoilla turvallisesti. Puerto del Carmenin lähistöllä on myös suuri joukko laavakivisiä rantapoukamia, joissa voi parhaassa tapauksessa rentoutua aivan itsekseen ilman muita turisteja.

Tarjolla on Lanzaroten vilkkainta iltaelämää

Puerto del Carmenissa on paljon valinnan varaa iltaelämästä nauttiville. Siellä on tunnelmallisia ravintoloita, joissa voi nauttia herkullisia drinkkejä. Siellä on myös paljon baareja sekä muutama suurempi disco, jotka sulkevat ovensa vasta aamun koittaessa. Puerto del Carmen ei kuitenkaan ole niin vilkas yökeidas kuin mitä jotkut Kanarian suurimmista lomakohteista ovat. Puerto del Carmenista voisi sanoa, että sen yöelämä on sopivan vilkasta, mutta ei liian vilkasta.

Puerto del Carmenissa on hyvät harrastusmahdollisuudet

Puerto del Carmenissa suosituimpia harrastuksia ovat vesiurheilulajit, erityisesti surffaus. Puerto del Carmenissa on myös sukelluskoulu, jossa järjestetään eritasoisia sukelluskursseja. Golfin ystävät viihtyvät myös Puerto del Carmenissa, sillä siellä on erittäin hieno golfkenttä, joka sijaitsee aivan Puerto del Carmenin laidalla. Puerto del Carmenissa on myös ratsastustalli ratsastuksesta kiinnostuneille. Patikointimaastot ovat myös erittäin hyvät ja patikointi sekä kävely ovat suosittuja harrastuksia Lanzarotella.

Näe saari autoillen

Jos omistaa ajokortin, niin auton vuokraaminen Lanzarotella on todella suositeltavaa. Näin pääsee näkemään saarta parhaiten turistialueiden ulkopuolelta. Tuliperäinen maisema on erittäin upeaa ja pienet kylät ovat toinen toistaan viehättävämpiä. Serpentiiniteitä pitkin ajaminen saattaa joitakuita hirvittää, mutta kaiken kaikkiaan Lanzaroten tiet ovat hyvässä kunnossa ja liikenne sujuvaa.

Lanzaroten retkikohteet

Lanzarotella on paljon nähtävää. Suosituin retkikohde on Timanfayan kansallispuisto. Maisema siellä on kuin suoraan kuusta. Laavakentät ovat avaria ja näyttää siltä että missään ei ole mitään elämää. Kuitenkin siellä elää 160 erii eliölajia. Timanfayan kansallispuistossa järjestetään erilaisia esityksiä, jotka esittelevät geologisia ilmiöitä. Lanzaroten pohjoisosassa on Jameos del Aquan laavaluolat, jotka ovat todella upeiota. Laavaluolien sisällä on upeita laguuneja ja putouksia. Ostosten ystävien kannattaa suunnata Teguisen sunnuntaimarkkinoille, joissa myydään kaikenlaista tavaraa ja markkinahumu on kiehtovaa. Rancho Texas Park on lapsiperheiden suosikkiretkikohde. Siellä on hieno leikkipuisto sekä krokotiileja ja papukaijoja.

Lomalle Puerto del Carmeniin

Katso Puerto del Carmenin matkat tästä:

Leave a Comment