San Agustin – pikkukaupungin elämää Playa del Inglesin kupeessa

San Agustin on mukava pieni kohde Gran Canarialla aivan saaren suurimman turistikylän Playa del Inglesin vieressä. Usein San Agustinia kutsutaan Playa del Inglesin pikkusiskoksi. San Agustinissa voi viettää leppoisaa lomaa kauniissa ympäristössä, mutta kuitenkin lähellä Inglesin huvittelumahdollisuuksia. San Agustinissa itsessään ei ole discoja eikä kovaäänisiä baareja, vaan siellä on hyvin rauhallista.

San Agustinin rannat

Rannat ovat San Agustinin loman tärkeintä antia. Rannat ovat kauniita ja soveltuvat hyvin myös lapsille. Rantahiekka on osaltaan vaaleaa sekä hienoa ja osaltaan tummaa laavakivihiekkaa. Atlantin vesi kutsuu uimaan ja nauttimaan merestä. Rantatuoleissa on mukava lekotella ja nauttia lomasta.

Kävellen Playa del Inglesiin

San Agustinista lähtee kaunis rantapromenadi Playa del Inglesiin ja edelleen Maspalomasiin saakka. Se on erittäin suosittu kävely- ja patikointireitti, jota pitkin on näppärä kulkea ja nauttia samalla upeista Atlantin maisemista.

Huvittelumahdollisuudet San Agustinissa

Vaikka San Agustin on Playa del Inglesin pikkusisko, niin sielläkin riittää kuitenkin jonkin verran baareja ja ravintoloita. Ne ovat mukavia ja rauhallisia ja niissä voi istua iltaa myöhäiseen yöhön saakka. San Agustinissa on myös suosittu ja perinteinen kasino.

Suomesta lomalle San Agustiniin

Suomesta pääsee lomalle San Agustiniin näppärästi valmismatkalla. Silloin ei tarvitse huolehtia lennoista ja hotellivarauksista erikseen, vaan voi keskittyä siihen kaikkein olennaisimpaan eli lomailuun ja rentoutumiseen. Matkoja San Agustiniin Gran Canarialle järjestää:

 

 

Leave a Comment